Bemutatkozás

Ki vagyok én? Aki a legjobbat kihozza belőled.


Életfilozófiám:

"ÉLD A LEHETŐ LEGJOBB ÉLETED."


Sok utat végigjártam. Életem egy csoda. Minden kapcsolatom, tapasztalásom, jó és rossz történésem hozzám tett, alakított, érzékennyé tett. Az elmúlt 30 évben gyönyörű életem volt, szép karrierrel, csodás családdal, támogató emberekkel, közösségekkel. A munkám során sok sikeres emberrel és vezetővel találkoztam, de mindannyian valamit még kerestek. A kiteljesedés érzését. A minőségi életet. A boldogságot.

Én is ezt éltem át.

Minden akadály és probléma csak erősebbé tett. Főleg, amikor 10 éve egy kritikus élethelyzettel kellett szembenéznem. A kemény karrierista üzletasszony folyamatosan alakult és változott azzá, aki ma vagyok. Az élet és a megoldhatatlannak tűnő probléma egy másfajta életminőséget hozott nekem, hogy megtapasztaljam a pozitív pszichológia és reziliencia (pszichés ellenállóképesség) erejét. Hihetetlen erőt, hitet és szeretetet kaptam útitársul.

Dezső Anita
Jóllét mentor


Tudom Te min mész keresztül! Tudom Te mit érzel! Tudom Te mit szeretnél!

Én már elértem. Segítsek neked is?


Jelentkezz egy ingyenes konzultációra!

Egész életemet végigkísérte az "előadás", a tanulás, a képzés. Eleinte résztvevőként, majd vezetőként. Imádok tanítani, csakúgy mint előadni, tréninget tartani. Szeretem nézni, ahogy a résztvevők óráról-órára alakulnak, növekednek, többé válnak. Hihetetlen energiával emelkedünk együtt.

Előadásaimat, tréningjeimet interaktívan és gyakorlatiasan állítom össze, hogy élménnyel telve, motiváltan távozzanak a résztvevők. Nem jelent problémát, ha mindezt angol nyelven kell megtennem.

Cégvezetőként számtalan tréningen, - időgazdálkodás, legendás vezető, értékesítési, csapatépítő - vettem részt, hogy csak párat említsek. Később ezek szervezőjeként, majd tartójaként.

Középiskolai tanárként és gyakorló anyukaként (Z-generációs lány és fiú :) mindig nagy hangsúlyt fektettem a tinédzserek nevelésére, melyet Érzelmi Intelligenciájuk (EQ) fejlesztése révén értem el.

Folyamatosan képzem magam, mind szakmailag, mind egyénileg és személyileg. Nagyon fontos számomra saját fejlődésem és példamutató magatartásom. Jelenleg az ELTE PPK Pszichológiai Doktori Iskolájában fejlődök.

Kutatási területem: Pozitív orientáció fejlesztés hatása a mentális egészség és a globális jóllét szintjének alakulására.

PNT tréner 

2021-ben elnyertem egy ösztöndíjat a Berkeley Egyetem USA  Greater Good Science Center pozitív neuroplaszticitás professzionális kurzusára Rick Hanson agykutató vezetésével és tréner tanárrá váltam.

Pozitív neuroplaszticitás jelentése = A múlékony pozitív élményeket és tapasztalatainkat miként fordítjuk az agyunkban rögzült, hosszú távon megmaradó belső erőforrásokká.

Vagyis hogyan "huzalozzuk" újra az idegi struktúráinkat, hogy gondolataink pozitívvá változzanak, ezáltal viselkedésünk, cselekedeteink és így életünk pozitívabbá és jobbá váljon. 

Tehát tudatosan megtanuljuk a jó befogadásának gyakorlatát.   

Média megjelenések

Riportom a Borportrénál Kocsis-M. Brigittával


A Boldogság Világnapja alkalmából az ATV-ben Prof. dr. Oláh Attilával, az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratóriumának vezetőjével


Rádióriportom Csesznák Anikóval a KARC FM-ben

Minőségi Idő - a Hegyvidék TV-ben Dr. Bernyák Adriennel a Zugligeti Általános Iskola vezetőjével.


A TV2 Mokkájában szerepeltem a Boldogság Világnapján 

Büszkeségeim

Tomán Lifestíle tréningek - Nagy örömmel tölt el, hogy együtt dolgozhatok Tomán Szabinával, a "Cápa Lánnyal" és csapatával - többek között Balogh Péterrel, Pistyúr Veronikával - a Tomán mentorprogramban, mint Jóllét Mentor.

Tréningjeim

Csíkszentmihályi Mihállyal az ECPP konferencián 

Mindig szerettem rajzolni és vonzódtam a kreativitáshoz. A flow élmény megélése mindannyiszor csodát hoz az életembe a mandala festészeten keresztül csakúgy, mint sportolás és mozgás közben.

Előadóként számos konferencián és rendezvényen vettem részt. 

Nagy sikerű Jóllét Öröknaptáram 365 gyakorlattal segíti a mentális egészség elérését és fenntartását. 

Legnagyobb csoda az életemben kis családom, akikre mindig számíthatok és életemet szebbé, vidámabbá varázsolják.

Hálás vagyok értük és nekik!

“Állandó csodák között élünk. A csodák ott vannak minden pillanatban. Megélésükhöz nem kell több, mint szeretni. A szeretet az, amikor a fény belép a sötétbe. Ekkor megszűnik a félelem és a szeretet lesz a minden. Én így létezem.”

© 2017 Dezső Anita - Jóllét mentor, coach, tréner
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!